CAT

Hola pares i mares!! Avui hem fet el nostre primer #snorkel de reconeixement per a conèixer les espècies més importants de la costa de l’Almadrava i hem al·lucinat de tants bitxos que hem vist! Ahir nit vam conèixer el nostre repte d’aquesta setmana, mireu el vídeo al facebook https://www.facebook.com/pg/PlanctonDiving/posts/!

A més a més avui hem celebrat l’aniversari d’Efrén 🎂🎂🎂 que ha fet 12 anys i els seus pares ens han fet arribar un súper pastís boníssim. Estem tots i totes molt bé! Ja us anirem explicant més novetats! Disculpeu si no pengem més informació, és perquè estem ocupades passant-ho bé amb els vostres peques!

      

ESP

¡Hola papis y mamis! Hoy hemos hecho nuestro primer #snorkel de reconocimiento para conocer las especies más importantes de la costa de la Almadrava y hemos alucinado de la cantidad de bichos que hemos visto! Ayer noche descubrimos el reto de esta semana, ¡mirad el vídeo que hem penjat a facebook https://www.facebook.com/pg/PlanctonDiving/posts/!!

Además hemos celebrado el cumpleaños de Efrén 🎂🎂🎂 que ha cumplido 12 años y sus padres nos trajeron un súper pastel buenísimo. ¡Estamos todos y todas muy bien! Ya os iremos contando más cosas! Disculpad si no ponemos más info, es porque estamos ocupadas pasándolo bien con vuestros peques!