CAT

Hola famílies!!! Avui hem anat a les roques a agafar mol.luscs i crustacis, i també hem fet una mica de snorkel per agafar mostres de cnidaris (anemones) i equinoderms (eriçons, estrelles de mar i cogombres de mar)…sí, ens hem fet més frikis encara jejeje. Després hem intentat identificar-ho tot i ens en hem sortit prou bé! A la tarda hem experimentat amb diverses salinitats com podreu veure a les fotos! I a la nit han vingut l’Eli i l’Aurora i hem anat tots a fer snorkel nocturn!!! Heu vist què valents que som?

Avui també ha estat un dia estrany perquè hem fet la ronda de trucades i a alguns els ha remogut una mica per dins…en Tomàs i en Kai ja tenien ganes de tornar a casa amb els seus pares i avui els han vingut a buscar…els trobarem molt a faltar! =(

Marta i Efrén

 

ESP

¡¡Hola familias !!! Hoy hemos ido a las rocas a coger moluscos y crustáceos, y también hemos hecho un poco de snorkel para coger muestras de cnidarios (anémonas) y equinodermos (erizos, estrellas de mar y pepinos de mar) … sí, nos hemos hecho más frikis todavía jejeje. Después hemos intentado identificar todo y nos hemos salido bastante bien! ¡Por la tarde hemos experimentado con varias salinidades como podréis ver en las fotos! Y por la noche han venido Eli y la Aurora y hemos ido todos a hacer snorkel nocturno !!! Ha visto que valientes que somos?

Hoy también ha sido un día extraño porque hemos hecho la ronda de llamadas y a algunos les ha removido un poco por dentro … Tomás y Kai ya tenían ganas de volver a casa con sus padres y hoy les han venido a buscar… ¡Les echaremos mucho de menos! = (

Marta y Efrén