Què és aquest curs? És un curs sense part pràctica on hi trobareu informació detallada de física, fisiologia, teoria de la descompressió, equip de busseig i del medi aquàtic. És el programa d’especialitat necessari per a poder accedir als cursos de professional del busseig, i a alguns programes d’Extend Range (busseig tècnic) i és una formació perfecte per aprofundir en la seguretat del busseig!

Quins són els passos per a accedir al curs?

– Entrar dins el teu perfil de la web www.divessi.com i accedir a la pestanya de Programes. Si no tens titulació SSI et pots donar-te d’alta igualment en la plataforma escollint el nostre centre de busseig, Plàncton Diving.

– Dins de Programes anar a Cursos i allà buscar el curs “Science of Diving” (Ciencia del Buceo). Recordeu omplir tota la informació del vostre perfil (direcció, telèfon, foto) per a poder certificar-vos els cursos!

– Si baixeu una mica la pantalla us surt el curs. Un cop us apareix el curs a la dreta sols cal donar a la pastilla que indica “obrir pàgina” i ja podeu començar a estudiar.

– Quan hagueu complimentat el 100% del curs haureu de superar un examen final. En aquell moment ens arribarà un e-mail a nosaltres i podrem certificar el curs.

Així de fàcil!

Aquesta promoció està disponible fins el:
Tuesday June 30th, 2020