3a edició – 2019 –

T’agrada el mar i la ciència? Tens entre 10 i 16 anys? Doncs apunta’t als nostres campaments d’estiu i ens divertirem descobrint el mar i la ciència que el rodeja. Durant 1 setmana tot serà diversió, i sal i sorra a la pell.

Estem molt contentes de poder tirar endavant de nou aquest projecte. La primera edició vam gaudir dels espais del Càmping la Masia, a l’Almadrava, a l’Hospitalet de l’Infant. Des de l’any passat però, els nostres campaments científics són a l’Ametlla de Mar, un petit poble de pescadors de la costa de les Terres de l’Ebre que encara guarda el seu encant mariner gràcies al seu actiu port pesquer i la seva llotja. El litoral de l’Ametlla de Mar és un dels litorals més verges i espectaculars de la costa catalana, on podem trobar platges de sorra fina, de sorra gruixuda, de còdols i de roca, i l’únic tram del litoral català que acull 5 llacunes costaneres. Un escenari espectacular per transmetre la passió per a entendre el mar als i les nostres joves!

Aquests campaments volen empoderar els i les joves per a ser els nous líders ambientals de casa nostra, tot treballant la problemàtica més actual a nivell marí, la contaminació per plàstics al mar, a través d’una aproximació molt dinàmica, activa, aprenent fent i treballant la creativitat. La contaminació per plàstics és un dels nous reptes ambientals que tenim avui en dia, ja que cada cop més al nostre dia a dia usem molts plàstics d’un sol ús com a quelcom normal, sense ser conscients dels greus problemes que això causa a curt i llarg termini. És per això que la lluita contra aquest tipus de contaminació i la cura dels oceans serà l’eix conductor de la nostra estada d’enguany. Vols posar el teu granet de sorra?

Per a estar més en contacte amb la natura, ens allotjarem en bungalous de fusta al càmping L’Ametlla, ja que així podrem estar més en contacte amb la natura i sentir l’olor a mar. Oi que sona genial? Si vols veure unes fotos del bungalou mira aquest enllaç. Aquest càmping està situat dins l’Espai d’Interès Natural del Cap de Santes Creus, un espai protegit, que forma part de la Xarxa Natura 2000 i que des de mitjans de 2018 forma part d’un acord de custòdia del territori amb l’associació Graëllsia (de la qual l’Eli, una de les nostres codirectores, n’és la responsable de custòdia marina). Per tant, estem en un entorn ideal per a despertar el nostre esperit científic i l’amor per la mar!

Dates:

 • Torn 1: del 30 de juny al 6 de juliol de 2019.
 • Torn 2: de l’1 al 7 de setembre de 2019.

Preu: Són 450€ per persona (10% descompte a germans, família nombrosa, família monoparental. No acumulable.)

Inclou allotjament amb llençols i tovalloles, alimentació (esmorzar + fruita a mig matí + dinar + berenar + sopar), activitats, material didàctic, material d’aigua, assegurança i monitores especialitzades llicenciades en ciències i amb experiència en lleure. No inclou bugaderia.

Places limitades: 25  places màxim. S’atorgaran places per rigorós ordre d’inscripció i pagament.

Vols més informació per a convèncer als teus pares? O al teu fill o filla? Doncs feu un cop d’ull al nostre fulletó informatiu:

DESCARREGA EL FULLETÓ INFORMATIU

TORN DE JULIOL COMPLET, SENSE PLACES!!

VULL INSCRIURE’M JA!

Ja ho tens clar? Sí? Véns? Segueix les indicacions per formalitzar la teva inscripció:

 1. Omple el formulari d’inscripció que trobareu fent click al següent enllaç.
 2. Fes el primer pagament, de 225€ per nen si vols pagar en 2 parts o 150€ per nen si vols pagar en 3, via transferència bancària:
  • Concepte: Oceans Camp 2018 torn “número del torn” + Nom nen/a
  • Compte corrent: ES44 0081 1742 0800 0110 6120 / BSAB ESBB.
  • L’últim pagament s’ha de formalitzar abans de l’1 de juny (1r torn) o del 31 de juliol (2n torn).
 3. Descarrega’t els documents necessaris per a formalitzar la inscripció:
  • Fitxa d’estat de salut (Pdf o .odt o .doc)
  • Fitxa d’autoritzacions durant l’estada: a fer activitats aquàtiques, autorització de recollida (en cas de que no puguis dur al teu fill o filla), autorització de drets d’imatge….(Pdf o .odt o .doc)
 4. Fes-nos arribar per correu electrònic a info@planctondiving.cat amb l’assumpte “Oceans Camp + nom nen/a” tota la documentació següent:
  • Fitxa d’estat de salut.
  • Fitxa d’autorització.
  • Fotografia mida carnet.
  • Fotocòpia de la targeta sanitària (CATSalut)
  • Fotocòpia del carnet de vacunes.
  • Fotocòpia del carnet d’identitat o passaport.
  • Comprovant de pagament bancari.
  • Certificat/carnet justificant de família nombrosa o monoparental.
NORMATIVA I LLISTA DE MATERIAL