Curs de Flotabilitat (Perfect buoyancy SSI) - Plàncton Diving

Curs de Flotabilitat (Perfect buoyancy SSI)

Loading Events

CAT

Una forma de millorar la nostra qualitat com a submarinistes és tenint un perfecte control de la nostra flotabilitat, tal i com ho faria un peix. Amb un entrenament correcte serem capaços de guanyar en comoditat sota l’aigua, disminuir el consum d’aire, ser menys danyin pel medi, evitar aixecar sediments, controlar millor aparells com càmeres de fotos, i sobre tot guanyarem en confiança en nosaltres mateixos i en la nostra seguretat. El programa d’especialitat de Flotabilitat Perfecta et proporciona las habilitats, el coneixement i la experiència necessària per utilitzar el teu equip de Busseig lo més efectivament possible.

El curs consta de 2 hores de teoria presencial, més una part de teoria online i dos immersions.

Preu:160€

Públic: Ser OWD i tenir el certificat mèdic i el seguro mèdic al dia. Material no inclòs.

__________________CAS

Una manera de perfeccionar nuestra técnica de buceo es tener un perfecto control de nuestra flotabilidad tal y como lo haría un pez. Con un entrenamiento correcto, seremos capaces de ganar en comodidad bajo el agua y disminuir nuestro consumo de aire, ser menos perjudiciales para el medio ambiente, evitar levantar sedimentos, sacar mejores fotografías y sobre todo, ganar en seguridad y confianza en nosotros mismos.

El programa de especialidad de Flotabilidad Perfecta te proporciona las habilidades, el conocimiento y la expericencia necesaria para utilizar tu equipo de buceo de la manera más efectiva posible.

El curso consta de 2 horas de teoría presencial, más una parte de teoría online y dos immersiones.

Precio:160€

Público: Ser OWD y tener el certificado y el seguro médico al día.

 

× Whatsapp