Curso de buceo nitrox Tècnic - Plàncton Diving

Curso de buceo nitrox Tècnic

Loading Events

CAT

Amplia els teus límits, ja que el busseig amb NITROX et permet immersions més llargues sense entrar en descompressió. El nitrox és ideal per a instructors o bussejadors que pensen fer moltes immersions en pocs dies, ja que et satura menys de nitrogen per les successives. Amb el Nitrox Tec podras fer servir Nitrox des del 21% d’oxigen fins al 100%.

El curs és tot teòric (5h) i 1 immersió que es fa en un sol dia, i aprendràs les avantatges del seu ús, què cal tenir en compte, com fer els càlculs tant amb taules com amb l’ordinador…

Aquest curs és un programa d’especialitat que et permet accedir a la titulació d’Advanced Open Water Diver. Si obtens 3 certifiacions més d’especialitat i tens registrades 24 immersions, ja pots obtenir el teu SSI Advanced Open Water Diver de forma gratuïta.

+ info curs Nitrox: https://www.planctondiving.cat/ca/courses-items/nitrox-diver/

CAST

Amplía tus límites. El buceo con NITROX te permite inmersiones más largas sin entrar en descompresión. El nitrox es ideal para instructores o buceadores que piensan hacer un vida a bordo con muchas inmersiones en pocos días. Con el Nitrox Tec podrás usar Nitrox desde el 21% d’oxigeno hasta el 100%.

El curso tiene una parte teórica y otra práctica (5h) y se hace en un solo día, y aprenderás las ventajas de su uso, que hay que tener en cuenta, como hacer los cálculos tanto con tablas como con el ordenador

Este curso es un programa de especialidad que te permite acceder a la titulación de Advanced Open Water Diver. Si obtienes 3 certificacions más de especialidad y tienes registradas 24 inmersiones, ya puedes obtener tu SSI Advanced Open Water Diver de forma gratuita.

+ Info curso : https://www.planctondiving.cat/es/courses-items/nitrox-diver-2/

× Whatsapp