Curs orientació Navigation Diver SSI - Plàncton Diving

Curs orientació Navigation Diver SSI

Loading Events
  • This event has passed.
La formació de l’OWD introdueix als alumnes en lo bàsic de l’orientació sota l’aigua, però molts submarinistes novells es conformen amb simplement seguir al seu Dive Guide durant una immersió. Saber com orientar-te augmentarà la teva comoditat i confiança durant les teves aventures sota l’aigua. Les habilitats d’orientació et permeten navegar durant tota la immersió amb el teu company de forma més segura, augmentant les possibilitats de gaudir molt més de cada immersió.
Al curs aprendreu a orientar-vos amb mètodes naturals i amb la brúixola, i així per fi sabreu com s’orienta el vostre instructor per tornar a lloc ;)El curs consta d’una part de teoria online, 2 hores de teoria presencial i examen, i 2 immersions, tot en un sol dia.El preu inclou manual online, teoria presencial, 2 immersions, tramitació de la certificació SSI.

Més info: https://www.planctondiving.cat/ca/courses-items/orientacio-submarina/

___________________________________________(CAST)

 

La formación del OWD introduce a los alumnos en lo básico de la orientación bajo el agua, pero muchos submarinistas noveles se conforman con simplemente seguir a su Dive Guide durante una inmersión. Saber cómo orientarte aumentará tu comodidad y confianza durante tus aventuras bajo el agua. Las habilidades de orientación te permiten navegar durante toda la inmersión con tu compañero de forma más segura, aumentando las posibilidades de disfrutar mucho más de cada inmersión.
Duranteel curso aprenderéis a orientaros con métodos naturales y con la brújula, y así por fin sabrás cómo se orienta tu instructor para volver a lugar;)

El curso consta de una parte de teoría online, 2 horas de teoría presencial y examen, y 2 inmersiones, todo en un solo día.
El precio incluye manual online, teoría presencial, 2 inmersiones, tramitación de la certificación SSI.

Más info: https://www.planctondiving.cat/es/courses-items/orientacion-submarina/

× Whatsapp