Vine a fer un bateig a Plàncton diving

Vine a gaudir d’un Bateig Plàncton, una experiència de 3 hores de durada, on les nostres guies oceanògrafes t’acompanyaran en tot moment.

Descobreix tots els cursos de busseig SSI que oferim. Et serviran per fer submarinisme a qualsevol lloc del món durant tota la vida.

Plàncton Diving les nostres sortides són relaxades i pensades per gaudir del blau al màxim. Ens agrada tenir temps per a cada client, ajustar-nos a les teves necessitats i que et sentis còmode i tranquil.

Consulta si hi ha algun viatge a la vista!

Encara no tens la teva assegurança ?

Recorda que és obligatori tenir l’assegurança per a practicar submarinisme.

No tens encara la teva assegurança de submarinisme anual? Necessites assegurança només per a 1 dia? No pateixis, a Plàncton t’ho podem fer al moment o la pots treure des de casa amb tota la tranquil·litat del món. Sols cal que preparis les teves dades personals i la targeta de crèdit, i en 5 minuts tindràs la teva assegurança.

En uns dies la rebràs per correu a casa o la pots passar a buscar pel nostre local, tu tries! Recorda que és obligatori tenir l’assegurança per a practicar el submarinisme.

PREUS:

Diari6 €
Setmanal15 €
Mensual20 €
Anual40 €
ssi

Plàncton Diving és un centre SSI

Scuba Schools International, o SSI com la coneixem, és una certificadora de submarinisme que promou l’ensenyament d’aquesta disciplina des de fa més de 40 anys.

Troba un centre mèdic per fer la revisió

Recordeu que per llei és obligatori a tota Europa tenir un certificat mèdic vigent per a poder bussejar. El certificat caduca cada 2 anys en el cas dels i les submarinistes, i cada any en el cas de les persones professionals del submarinisme, i cal que estigui signat per un professional de la medicina hiperbàrica, o en tot cas medicina esportiva.

Open chat
Need help?
Hello!
Can we help you?