Vine a bussejar amb nosaltres!

Pots fer un bateig, un curs o, si ja tens certificat, vine a descobrir els punts d’immersió de la nostra costa. 

Troba aquí el teu centre mèdic:

Perquè necessito un certificat mèdic?

El certificat expedit per un centre mèdic acreditat garanteix, a les persones que practiquen submarinisme, una efectiva assistència per al titular de l’assegurança, com també certifica una bona condició física per a la pràctica de qualsevol esport en el medi aquàtic.

Recordeu que per llei és obligatori a tota Europa tenir un certificat mèdic vigent per a poder bussejar. El certificat caduca cada 2 anys en el cas dels i les submarinistes, i cada any en el cas de les persones professionals del submarinisme, i cal que estigui signat per un professional de la medicina hiperbàrica, o en tot cas medicina esportiva.

Encara no tens la teva assegurança ?

Recorda que és obligatori tenir l’assegurança per a practicar submarinisme.

No tens encara la teva assegurança de submarinisme anual? Necessites assegurança només per a 1 dia? No pateixis, a Plàncton t’ho podem fer al moment o la pots treure des de casa amb tota la tranquil·litat del món. Sols cal que preparis les teves dades personals i la targeta de crèdit, i en 5 minuts tindràs la teva assegurança.

En uns dies la rebràs per correu a casa o la pots passar a buscar pel nostre local, tu tries! Recorda que és obligatori tenir l’assegurança per a practicar el submarinisme.

PREUS:

Diari6 €
Setmanal15 €
Mensual20 €
Anual40 €
Open chat
Need help?
Hello!
Can we help you?