Immersions guiades a Plàncton!

Plàncton Diving les nostres sortides són relaxades i pensades per a gaudir del blau al màxim. Ens agrada tenir temps per a cada client, ajustar-nos a les teves necessitats i que us sentiu còmodes i tranquiles.

Com funcionen les immersions guiades?

Cada sortida de submarinisme comença sempre amb un brífing de biologia marina d’uns 10 minuts on us explicarem les espècies més fàcils de veure durant la immersió o aquelles coses més curioses de l’època: la reproducció de cert animal, l’aparició de certa espècie… Us farem també llavors el brífing de la immersió i repassarem les normes de seguretat i funcionament més importants. A continuació ens equiparem i anirem a la platja o a l’embarcació a gaudir de la immersió de la mà de les nostres guies. Cada dia i cada sortida és diferent; els peixos, els pops, les estrelles…van canviant el seu comportaments, es desplacen de lloc, surten a caçar…Amb les nostres guies oceanògrafes i biòlogues marines no et perdràs res, ja que elles t’explicaran la fauna i flora que s’amaga a les nostres costes i les seves curiositats.

Si sou submarinistes amb poca experiència recordeu que podeu contractar un guia particular per a vosaltres (cost extra) i si esteu oxidats perquè fa temps que no bussegeu, us recomanem fer el curs Scuba Skills Update SSI per a tornar-vos a posar al dia i bussejar amb més seguretat.

En acabar la immersió podem revisar les espècies vistes amb les guies de fauna i flora que disposem al centre. Passeu pel centre i allà trobareu una zona de chill-out on relaxar-vos fent una cerveseta, un refresc, unes patates xips o uns dolços.

Horaris de sortides (sempre sota reserva prèvia): a les 9h, a les 12h i en temporada alta també a les 15:30h, i de tant en tant també fem nocturnes. Consulta el programa de sortides setmanal a les nostres xarxes socials (Facebook i Instagram)

El preu són 35€ des de barca i 28€ des de costa. Si fas una segona immersió, els preus són respectivament 28€ i 25€.

Vols bussejar molt aquesta temporada? Compra’t un dels nostres abonaments de 5 o 10 immersions!

Encara no tens la teva assegurança ?

Recorda que és obligatori tenir l’assegurança per a practicar submarinisme.

No tens encara la teva assegurança de submarinisme anual? Necessites assegurança només per a 1 dia? No pateixis, a Plàncton t’ho podem fer al moment o la pots treure des de casa amb tota la tranquil·litat del món. Sols cal que preparis les teves dades personals i la targeta de crèdit, i en 5 minuts tindràs la teva assegurança.

En uns dies la rebràs per correu a casa o la pots passar a buscar pel nostre local, tu tries! Recorda que és obligatori tenir l’assegurança per a practicar el submarinisme.

PREUS:

Diari6 €
Setmanal15 €
Mensual20 €
Anual40 €

Què cal dur per a una immersió?

Recorda que per a bussejar amb nosaltres cal tenir i ensenyar-nos:

 • Assegurança en vigor (si no la tens te la podem fer al moment amb Segursub/Scubamedic).
 • Certificat mèdic en vigor (s’ha de renovar cada 2 anys si ets bussejador/a, o cada any si ets professional del submarinisme) o document de descàrrega de responsabilitat de salut que pots trobar com a Annex 1 del BOE. 
 • Titulació adequada i experiència suficient per l’activitat que va a desenvolupar-se.
 • El teu equip de submarinisme: si no el tens no pateixis, el pots llogar aquí al centre.

* El Real Decret 550/2020 de 2 de juny, pel que es determinen les condicions de serguretat de les activitats de submarinisme indica que és obligatori que porteu:

 • Dispositiu de compensació de flotabilitat (jacket)
 • Ulleres o màscara facial de submarinisme
 • Aletes
 • Subministre de gas amb dues segones etapes (regulador)
 • Dispositiu de control de pressió del subministre de gas (manòmetre)
 • Dispositiu de tall (tisores o ganivet)
 • Dispositiu de control de profunditat (profundímetre o ordinador)
 • Dispositiu de control del temps
 • Dispositiu o taules per a la gestió de la descompressió (ordinador i/o taules)
 • Dispositiu acústic de superfície (xiulet)
 • Dispositiu de balisament en superfície (boia deco)
 

Quines immersions tenim?

A l’Ametlla de Mar i rodalies fem immersions tant des de costa com des de barca amb la nostra pneumàtica “la Planctonsita” (una semirígida de 7,5m molt còmoda).
 
Open chat
Need help?
Hello!
Can we help you?