Som Plàncton Diving

Estàs interessat/da en provar el submarinisme i l’snorkel i descobrir un nou món d’aventures de la mà d’un equip d’expertes en ciències del mar? Ets bussejador/a però busques quelcom més de les teves immersions? Viu l’experiència de bussejar amb el nostre equip format per oceanògrafes i biòlogues marines!

Som un centre situat a l’Ametlla de Mar (Terres de l’Ebre), a tant sols 30 minuts de cotxe de Tarragona i 1,30 H. de Barcelona o Lleida. La nostra base principal es troba a la Urbanització Les 3 Cales, just a tocar de la N340 a la banda de mar i estem obertes tot l’any. Durant l’estiu també ens pots trobar a la caseta que tenim a la mateixa urbanització davant el mar, a tocar del Castell de Sant Jordi d’Alfama -entre les platges de Sant Jordi i Cala Vidre, dues de les platges més freqüentades pels bussejadors de la zona per la seva gran bellesa i facilitat d’aparcament-. Al Port de Calafat és ontenim l’amarre de la nostra barca, la Planctonsita.

A Plàncton t’oferim sortides d’snorkel, així com batejos, cursos i sortides de submarinisme enfocades 100%. Busquem ensenyar-te a conèixer la vida marina d’una forma diferent de la mà de guies de busseig llicenciades en ciències del mar i biologia marina. El nostre equip de científiques marines et guiarà i t’ensenyarà tot sobre les espècies animals i vegetals que viuen als fons marins de l’Ametlla de mar: les espècies típiques, les que viuen amagades, les nòmades, les més sociables… Aprendràs a distingir-les i a conèixer les seves curiositats i comportaments. Mai tornaràs a mirar el mar amb els mateixos ulls!

A Plàncton Diving volem fomentar l’amor pel mar a través de la passió que transmeten les nostres instructores i instructors i d’una formació d’alta qualitat. Treballem en grups petits, horaris flexibles, immersions llargues, i adaptant-nos als diferents nivells i moments de cada persona, perquè l’experiència sigui la millor possible. A més, la major part del nostre staff són llicenciats i llicenciades en ciències, per poder donar aquesta visió científica durant les nostres formacions, sortides guiades i activitats de descobriment.

A Plàncton Diving estem aquí per orientar-te en el que necessites en el teu camí en el món del submarinisme, així com per assessorar-te en la compra d’equips de busseig, viatges, activitats de sensibilització ambiental, etc. Volem que formis part de la nostra gran família i sentis que aquí tens sempre una gent molt càlida amb la bussejar en confiança, sense presses i estrès com passa en altres llocs.

Ens agrada fer les coses bé:

Centre registrat per la Generalitat  de Catalunya.

Centre SSI: 711292

Centre Acreditat per la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre.

Centre de contacte i Observatori Sentinella del projecte Observadors del Mar a la Costa Daurada i Ebre.

Som Cressi Dive Center.

 

reserva-biosfera-terres-ebre-logo-cente-acreditat-planctonCentre de submarinisme i snorkel a l'Ametlla de Mar

Plàncton Diving és l’única empresa de submarinisme acreditada per la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre (RBTE).

Sabies que...

Tots els centres, clubs i professionals en actiu de busseig han de sol·licitar autorització prèvia a la Direcció General de Pesca i Afers Marítims? Nosaltres ho complim! Si vols comprovar si altres centres estan inscrits al Registre de Centres d’Immersió de la Generalitat de Catalunya clica aquí.

Plàncton Diving és un centre SSI

Scuba Schools International, o SSI com la coneixem, és una certificadora de submarinisme que promou l’ensenyament d’aquesta disciplina des de fa més de 40 anys.

Podem trobar centres SSI a més de 110 països i a més de 2500 localitzacions diferents. Des de l’1 de Juny de 2010, SSI és una de les poques agències de formació que han obtingut la Certificació Global ISO per a 7 dels seus programes: 5 per a bussejadors i 2 per a instructors han estat certificats pels Estàndards Internacionals.

  • ISO 11121 per al Try Scuba Diving o bateig
  • ISO 28.401-1 a -3 per als nivells des de l’Scuba Diver al Dive Guide
  • ISO 11107 per a Nitrox
  • ISO 28.402-1 i -2 per al Dive Control Specialist i l’Open Water Instructor.

A SSI pots fer la formació online registrant-te aquí.

També et recomanem que et descarreguis l’app “DiveSSI”.

El nostre Staff

Aurora Requena

Codirectora de Plàncton Llicenciada en Biologia, Màster en Oceanografia Assistent d’Instructor SSI i Instructora d’snorkel . Parla català, castellà, anglès i francès

Eli Bonfill

Codirectora de Plàncton Llicenciada en Ciències del Mar, Màster en Oceanografia Assistent d’Instructor SSI i Instructora d’snorkel. Patrona professional. Parla català, castellà, anglès i francès

Xavi Llambrich

Director tècnic del centre Plàncton Diving Bomber GRAE de rescat subaquàtic Instructor trainer de busseig ACUC / SSI. Parla català, castellà i francès

Andrea Gestoso

Assistent d’Instructor SSI i Instructora d’snorkel. Graduada en Biologia Monitora de Lleure. Parla català, castellà, anglès i francès.

Jose Garcia

Instructor Open Water Diver SSI. Enginyer de professió.

Berta Companys

Guia d'snorkel i monitora de lleure. Llicenciada en Ciències del Mar.

Manel Noé

Divemaster i Llicenciat en ADE.

Núria Salmerón

Guia d'snorkel i monitora de lleure. Graduada en Biologia.

Judit Iglesias

Directora de lleure, educadora Infantil, intregradora social i formada en acompanyament emocional a la infància i en el mètode Montessori.

Josu Barón

Patró de la Planctonsita i pilot de dron.

Glenda Grande

Instructora Open Water Diver de SSI i patrona portuària.

Open chat
Need help?
Hello!
Can we help you?