Colònies d'estiu Oceans Camps 2021

Edats

De 10 a 16 anys

Dates

1r torn: Del 27 de juny al 3 de juliol

2n torn: Del 29 d’agost al 4 de setembre

Preu

Són 525€ per persona (10% descompte a germans, família nombrosa, família monoparental. No acumulable.)

Inclou allotjament amb llençols i tovalloles, alimentació (esmorzar + fruita a mig matí + dinar + berenar + sopar), activitats, material didàctic, material d’aigua, assegurança i monitores especialitzades llicenciades en ciències i amb experiència en lleure. No inclou bugaderia.

Places limitades

25  places màxim. S’atorgaran les places per rigorós ordre d’inscripció i pagament.

T’agrada el mar i la ciència? Tens entre 10 i 16 anys? Doncs apunta’t als nostres campaments d’estiu i ens divertirem descobrint el mar i la ciència que el rodeja. Durant 1 setmana tot serà diversió, i sal i sorra a la pell.

Estem molt contentes de poder tirar endavant de nou aquest projecte. La primera edició vam gaudir dels espais del Càmping la Masia, a l’Almadrava, a l’Hospitalet de l’Infant. Per tercer any però, els nostres campaments científics són a l’Ametlla de Mar, un petit poble de pescadors de la costa de les Terres de l’Ebre que encara guarda el seu encant mariner gràcies al seu actiu port pesquer i la seva llotja. El litoral de l’Ametlla de Mar és un dels litorals més verges i espectaculars de la costa catalana, on podem trobar platges de sorra fina, de sorra gruixuda, de còdols i de roca, i l’únic tram del litoral català que acull 5 llacunes costaneres. Un escenari espectacular per transmetre la passió per a entendre el mar als i les nostres joves!

Aquests campaments volen empoderar els i les joves per a ser els nous líders ambientals de casa nostra, tot treballant la temàtica del canvi climàtic al medi marí. Com bé sabeu ja fa temps que estem notant els efectes del canvi climàtic a casa nostra, i també al medi marí que és essencial per a mitigar-ne els seus efectes. Durant aquestes colònies explorarem què és, com afecta als oceans i quines coses podem fer com a ciutadanes i ciutadans compromesos. Vols posar el teu granet de sorra?

Per a estar més en contacte amb la natura, ens allotjarem en bungalous de fusta al càmping L’Ametlla, ja que així podrem estar més en contacte amb la natura i sentir l’olor a mar. Oi que sona genial? Si vols veure unes fotos del bungalou mira aquest enllaçAquest càmping està situat dins l’Espai d’Interès Natural del Cap de Santes Creus, un espai protegit, que forma part de la Xarxa Natura 2000 i que des de mitjans de 2018 forma part d’un acord de custòdia del territori amb l’associació Graëllsia (de la qual l’Eli, una de les nostres codirectores, n’és la responsable de custòdia marina). Per tant, estem en un entorn ideal per a despertar el nostre esperit científic i l’amor per la mar!

Com inscriure't ?

 1. Fes el primer pagament, de 275€ per nen, via transferència bancària:
  • Concepte: Oceans Camp 2021 torn “número del torn” + Nom nen/a
  • Compte corrent: ES44 0081 1742 0800 0110 6120 (Banc Sabadell).
  • L’últim pagament s’ha de formalitzar abans de l’1 de juny (1r torn) o del 31 de juliol (2n torn).
  • Descarrega’t el comprovant bancari.
 2. Descarrega’t els documents necessaris per a formalitzar la inscripció:
 3. Prepara tota la documentació següent en un sol arxiu PDF:
  • Fitxa d’estat de salut i autorització
  • Fotocòpia de la targeta sanitària (CATSalut)
  • Fotocòpia del carnet de vacunes
  • Fotocòpia del carnet d’identitat o passaport
  • Certificat/carnet justificant de família nombrosa o monoparental, en cas de ser-ho
 4. Entra al següent enllaç i omple el formulari d’inscripció on haureu d’adjuntar TOTA la documentació per a formalitzar la inscripció.

*Si no tens clar com crear un pdf, aquí teniu un enllaç amb totes les eines per a fer i unir pdf’s de forma gratuïta: https://smallpdf.com/https://www.ilovepdf.com/ca

Open chat
Need help?
Hello!
Can we help you?