Colònies d'estiu Oceans Camps 2022

Edats

De 10 a 16 anys

Dates

Torn únic: Del 26 de juny al 2 de juliol

Preu

Són 525€ per persona (10% descompte a germans, família nombrosa, família monoparental. No acumulable.)

Inclou:

 • Allotjament amb llençols i tovalloles.
 • Alimentació (esmorzar + fruita a mig matí + dinar + berenar + sopar).
 • Activitats, material didàctic i material d’aigua.
 • Bateig de submarinisme.
 • Assegurances.
 • Monitores especialitzades llicenciades en ciències i amb experiència en lleure.
 • NO inclou bugaderia.

Places limitades

24  places màxim. S’atorgaran les places per rigorós ordre d’inscripció i pagament.

T’agrada el mar i la ciència? Tens entre 10 i 16 anys? Doncs apunta’t als nostres campaments d’estiu i ens divertirem descobrint el mar i la ciència que el rodeja. Durant 1 setmana tot serà diversió, i sal i sorra a la pell.

Estem molt contentes de poder tirar endavant de nou aquest projecte. La primera edició vam gaudir dels espais del Càmping la Masia, a l’Almadrava, a l’Hospitalet de l’Infant. Per 4rt any però, els nostres campaments científics són a l’Ametlla de Mar, un petit poble de pescadors de la costa de les Terres de l’Ebre que encara guarda el seu encant mariner gràcies al seu actiu port pesquer i la seva llotja. El litoral de l’Ametlla de Mar és un dels litorals més verges i espectaculars de la costa catalana, on podem trobar platges de sorra fina, de sorra gruixuda, de còdols i de roca, i l’únic tram del litoral català que acull 5 llacunes costaneres. Un escenari espectacular per transmetre la passió per a entendre el mar als i les nostres joves!

Aquests campaments volen empoderar els i les joves per a ser els nous líders ambientals de casa nostra, tot treballant la temàtica de la sostenibilitat al medi marí. Com bé sabeu estem en un moment de molts impactes al medi natural, i el medi marí és molt sensible a ells.

Per a estar més en contacte amb la natura, ens allotjarem en bungalous de fusta al càmping L’Ametlla, ja que així podrem estar més en contacte amb la natura i sentir l’olor a mar. Oi que sona genial? Si vols veure unes fotos del bungalou mira aquest enllaçAquest càmping està situat dins l’Espai d’Interès Natural del Cap de Santes Creus, un espai protegit, que forma part de la Xarxa Natura 2000 i que des de mitjans de 2018 forma part d’un acord de custòdia del territori amb l’associació Graëllsia (de la qual l’Eli, una de les nostres codirectores, n’és la responsable de custòdia marina). Per tant, estem en un entorn ideal per a despertar el nostre esperit científic i l’amor per la mar!

Com inscriure't ?

ATENCIÓ! Ja quasi hem omplit les places així que si esteu interessats/des en apuntar-vos, feu-nos un mail a info@planctondiving.cat o bé un whatsapp o trucada al 676207887 per veure si encara hi ha plaça disponible!

 1. Fes el pagament de l’estada a la nostra botiga online complet: https://www.planctondiving.cat/producte/oceans-camp-2022/ o parcial https://www.planctondiving.cat/producte/oceans-camp-2022-pagament-parcial/ En el cas que tinguis un descompte, aplica el codi #OceansCamp22 en la teva compra i se t’aplicarà directament.
 2. Descarrega’t els documents necessaris per a formalitzar la inscripció:
 3. Prepara tota la documentació següent en un sol arxiu PDF:
  • Fitxa d’estat de salut i autorització
  • Fotocòpia de la targeta sanitària (CATSalut)
  • Certificat/carnet justificant de família nombrosa o monoparental, en cas de ser-ho
 4. Entra al següent enllaç i omple el formulari d’inscripció on haureu d’adjuntar TOTA la documentació per a formalitzar la inscripció.

*Si no tens clar com crear un pdf, aquí teniu un enllaç amb totes les eines per a fer, unir i fins i tot signar pdf’s de forma gratuïta: https://www.ilovepdf.com/ca

Algunes preguntes freqüents...

Sí, i tenir soltura a l’aigua. Nosaltres els ensenyarem a fer snorkel i submarinisme, però cal que siguin nois i noies aquàtics, amants de la mar…d’aquells/es que no pots treure mai de l’aigua jejeje

Per assegurar la màxima seguretat sempre practiquem snorkel amb vestit de neoprè com a element de flotabilitat i tèrmic, així com portem una boia de senyalització i suport en cas de que algú es cansi.

Són bungalous de fusta de 5 places però per la normativa de la prevenció de la COVID-19 sols col·loquem a 4 nois/es per bungalou ara mateix. Els bungalous estan tots junts un al costat de l’altre i el de les monitores està enmig d’ells.

Cada bungalou disposa de dutxa i lavabo propi, i una terrassa amb taules i cadires.

L’snorkel o immersió lleugera és la nostra activitat principal, ja que som fermes defensores de que l’amor i el coneixement del medi marí es desenvolupa passant-hi moltes hores. Per tant, cada  dia matí o tarda es fa snorkel. Tambe 1 dia a la setmana fem snorkel nocturn per a que coneguin els animals marins nocturns i la bioluminiscència (aquell dia dupliquem la ràtio de monitores i ens acompanyen l’Eli i l’Aurora, les nostres instructores en cap).

Volem iniciar-los al món del submarinisme amb un bateig de submarinisme, que és una activitat molt controlada, a uns 5m de fondària màxima, i acompanyats/des per les nostre instructores de submarinisme.

A banda, fem diferents activitats per a que aprenguin el mètode científic i desenvolupin l’esperit crític, de forma que fem tallers, xerrades, debats, jocs dinàmics, mostrejos, observació a lupa/microscopi…Al final de tot es farà un pòster científic i una exposició oral de la temàtica treballada per a que practiquin la divulgació científica com una gran eina per a explicar al món lo que sabem de ciència.

Cal que aquest any facin els 10 anys, de manera que si encara en tenen 9 però enguany fan els 10 anys ja poden venir. El límit d’edat el marquem per assegurar que tenen ja un mínim rodatge a l’aigua per a poder aprofitar millor l’estada, i unificar una mica els nivells.

No, ja que hi haurà 3 monitores mínim per a poder dividir en grups per nivells i així arribar al nivell de tothom. Segons demanin més, més els donarem jejeje Hi haurà activitat conjuntes i activitats en grups d’edat.

Open chat
Need help?
Hello!
Can we help you?