#Bubble Sisters

Programa #BubbleSisters per a dones bussejadores

Fa temps que observem que el món del submarinisme encara segueix sent un món majoritàriament d’homes, tant pel nombre de practicants com pels materials que s’usen. D’ençà que vam començar com a centre de submarinisme, al ser un centre liderat per 2 dones, sempre hem buscat atraure a altres dones al món submarí. En part creiem que ho hem aconseguit: el nostre staff és majoritàriament femení i hem atrapat al món del submarinisme a moltes dones. Però ara, volem anar un pas més enllà i no només atraure-les sinó també ajudar al fet que no se’n desenganxin perquè troben aquí el seu lloc segur, el seu lloc de calma i desconnexió, el seu lloc de connexió amb la natura i amb elles mateixes.


Enguany engeguem doncs un nou programa anomenat “Bubble Sisters” (traduït com a germanes de bombolles fent referència a les bombolles que alliberem bussejant). Aquest programa busca connectar a bussejadores amb experiència i vivències -les padrines- amb bussejadores novelles que estiguin iniciant-se -les filloles-.

Què busquem?

  • Les bussejadores experimentades transmeten la seva experiència i vivències a les bussejadores novelles parlant de què els aporta el submarinisme, pors o bloquejos que han tingut i com els han superat.
  • Empoderar a les bussejadores més experimentades sent un model de referència per a d’altres dones.
  • Oferir models de dones bussejadores properes.
  • Fomentar la pràctica del submarinisme per part de més dones.
  • Organitzar activitats específiques sobre la temàtica de “Dona i submarinisme” com algun col·loqui o xerrada, alguna immersió només de noies…

Com funciona el programa?

1

Començarem amb una trobada virtual de totes les padrines per a parlar de com veuen el projecte i com volen implicar-s’hi.

2

Les candidates a “filloles” faran una enquesta d’interessos i necessitats, per a valorar amb quina padrina les emparellem.

3

Farem una trobada de totes les dones participants al projecte, preferentment presencial.

4

Crearem una comunitat virtual de dones bussejadores amb un grup de whatsapp o de facebook on compartir idees i propostes.

Qui són les padrines?

Cristina Exposito

Clara López

Eva Ramirez

Francesca Solà

Joana Bono

Laura Areste

Mariona Ciscar

Marta González

Monique Mendoza

Pilar Herrador

Qui són les filloles?

Lurdes Gaseni

Silvia Llorente

Núria López

Andrea Borràs

Marina Margalef

Gemma Montecino

Neus Estrada

Celia Robles

Julia Sueca

Laia Navarro

T’agradaria participar?

Ara mateix tenim complet el grup, però obrim llista d’espera per a buscar noves participants més endavant. Si estàs interessada, omple la següent enquesta i formaràs part d’aquesta llista. Si estàs interessada en apadrinar una bussejadora, contacta’ns al 676207887 (Eli).

Aquest programa té el suport de:

Vine a fer un bateig a Plàncton diving

Prova el submarinisme fent un bateig!

Open chat
Need help?
Hello!
Can we help you?