Protocol COVID-19

Volem protegir-te

Per tal de poder prevenir al màxim el contagi i la propagació del virus, hem hagut de prendre mesures que impliquen canvis en la logística i normal funcionament del Centre, i que hem intentat que siguin el més senzilles per a vosaltres.

Ara necessitem que ABANS DE VENIR A FER L’ACTIVITAT, llegiu atentament aquest resum de normes que hem elaborat, i que les cumpliu. És important per a nosaltres i per a la salut de totes les persones que vénen al centre. Per avançat us donem les gràcies per adaptar-vos i comprendre la nova situació que no sabem fins quan durarà.

Algunes de les modificacions més importants:

  • Us demanem que feu totes les consultes que tingueu per mail, per whatsapp o telèfon. El centre sols el tindrem obert quan tinguem activitat. Si heu de venir obligatòriament, truqueu-nos abans si us plau.
  • Aquest any NO podrem transportar-vos en els nostres vehicles fins al punt d’immersió. Haureu de venir amb els vostres propis mitjans.
  • L’ús de mascareta és obligatori i has de dur-la de casa teva (si l’has oblidat a casa, en podreu adquirir una al centre a preu de cost).
  • NO podreu entrar a les nostres instal·lacions com era habitual. Si heu d’entrar per alguna causa de força major, haureu de fer servir el gel hidroalcòholic.
  • Caldrà mantenir la distància de segureratat de 2 metres. A la barca a més serà obligatori l’ús de mascareta.
  • Cal evitar el contacte directe amb altres persones.

Com sempre, teniu els nostres telèfons (977 457 741) i el mail (info@planctondiving.cat) per a qualsevol consulta.

Open chat
Need help?
Hello!
Can we help you?